Kust/Strand
Bestemmingen
15 dagen
Reisduur

Marokko is dé plek voor iedereen die ook maar een beetje van surfen houdt: kitesurfen, golfsurfen en windsurfen. Langs de kust van Marokko liggen perfecte spots voor alle surfdisciplines en voor alle niveaus.

Marokko staat bekend om haar big barrels, oneindige point- en reefbreaks, krachtige wind en geweldige condities. Vooral in de winter zijn de wateren van Marokko een magneet voor de beste surfers. Ook voor beginnende surfers is Marokko een onvergetelijk avontuur.

Bij Argantravel bent u aan het juiste adres wanneer u sport en avontuur wilt combineren met een exotische omgeving. Marokko is ideaal voor bijna iedere vorm van sport. Of u nu individueel of met een groep op vakantie gaat, Argantravel regelt het voor u.

 

Praktisch

Minimum leeftijd16+
PeriodeHele jaar
1

Accommodatie

Afhankelijk van het aantal personen, verblijft u in een appartement of vakantiehuis met gegarandeerd uitzicht op de break. De locatie van de accommodatie kunt u, in overleg, zelf bepalen. Zo bent u verzekerd van een plek dicht bij uw favoriete spot. Wat dacht u bijvoorbeeld van Agadir, Taghazoute, Essaouira, Imsouane of Kenitra?
2

Bediening

TTijdens u surfreis zorgen wij voor een kok die de heerlijkste Marokkaanse maaltijden bereidt, zoals couscous, Tagine en linzensoep. De kok verblijft in het appartement en kookt wanneer u dat wil. Om vijf uur een ochtendsessie en daarna een gezond ontbijt met vers fruit? Geen enkel probleem!
3

Gidsen

Onze gidsen halen u op van het vliegveld, zorgen voor vervoer tijdens de vakantie, g aan opzoek naar de beste surfspots en organiseren eventueel extra activiteiten. Onze Marokkaanse gidsen spreken Arabisch, Berbers, Frans, Nederlands en vaak ook Engels.
4

Eigen vervoer

Heeft u geen gids nodig? Dan kunt u tijdens uw surftrip uw eigen auto tot beschikking krijgen. Met roofrack of voldoende ruimte om al uw surfspullen te vervoeren. Een eigen auto biedt de vrijheid om op eigen gelegenheid de beste surfspots te verkennen
5

Vlucht

Met Royal Air Maroc vliegt u naar Marrakech of Agadir, in Casablanca heeft u een overstap. Vanaf Düsseldorf, Eindhoven en amsterdam (Ryanair, Transavia) gaan er rechtstreekse vluchten naar Marrakech.
6

Excursies

Op dagen dat er geen wind of golven staan (als is die kans zeer klein), kunt u Marokko op een andere manier leren kennen. Argantravel biedt je onder andere:
  • Klimmen in de kloven van Todra: hier vindt u prachtige klimroutes voor zowel beginners als gevorderden.
  • Mountainbikeni in het Atlas gebergte: een sportieve uitdaging!
  • Jeepsafari door de bergen, rivieren of de Sahara.

Op pad met uw eigen auto en gids: maak kennis met de gastvrijheid van de Berberbevolking en ontdek de paradijselijke vallei van Tamraght.

Prijs: van €  600,00 naar 550,00 Euro per persoon minimaal 8 personen .

Toelichting
De prijzen zijn o.b.v . tweepersoonskamers en driepersoonskamer.
De overnachtingen zijn in een comfortabel appartement in Taghazoute of Essaouira:

A- Inbegrepen

1. Transfer: vluchthaven Agadir\Marrakech – Taghazoute\Essaouira, heen en terug;
2. 14 overnachtingen in een comfortabel appartement in Thaghazoute of Essaouira, excl. eten;
3. Engels sprekende surfinstructeur;
4. Assistentie voor hele reis;
5. Organisatie en administratie kosten;
6. GGTO: Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators per boeking;
7. 21% BTW = (0,00 Euro).

B- Niet inbegrepen

1. Vliegtickets;
2. Vervoer tijdens verblijf in het appartement;
3. Uitrustingen;
4. Alle lunchen, diners en ontbijten;
5. Alle Lunchen en diners die niet genoemd zijn;
6. Alcohol en drank;
7. Entree van de musea, vanaf € 3,- pp. per keer en extra activiteiten;
8. Annuleringsverzekering en Reisverzekeringen;
9. Fooi
10. In Marokko is het gebruikelijk om een fooi te geven aan de gidsen, chauffeurs, dragers, en muilezeldrijvers (kamelendrijvers)…